Weet wat je eet

Vroeger waren de smaak en ambiance factoren waarop gelet werd in restaurants. In deze tijd wordt er steeds meer gekozen voor een gezonde levensstijl. Mensen eten bewust, willen graag weten waar de producten vandaan komen of hoe de gewassen worden geteeld. Anders gezegd, mensen willen inzage in de manier waarop gerechten worden bereid.

Het is prettig om buitenshuis te eten, waarbij je weet waar de producten vandaan komen. Je krijgt zo een vertrouwd gevoel en gaat elke keer terug omdat je weet dat het eten gezond, vers en kwalitatief goed is. Elk mens moet dagelijks een hoeveelheid van twee ons groenten eten. Het lijkt weinig maar is voor vele mensen nog een moeilijke klus.

In deze restaurants weet je zeker dat je bij elke maaltijd de juiste hoeveelheid ingrediƫnten naar binnen krijgt. De maaltijden worden zoveel mogelijk samengesteld uit natuurlijke en onbewerkte producten die de voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft. Ook zijn er diverse fruitsappen die op locatie worden geproduceerd om de maaltijden te completeren.images-15

De producten worden geleverd door lokale leveranciers die worden geselecteerd op basis van hun ethische verantwoordelijkheid. Er worden geen producten afgenomen van leveranciers die maatschappelijk onverantwoord ondernemen, door bijvoorbeeld kinderen arbeid te laten verrichten of mensen onder slechte werkomstandigheden lange uren te laten maken. Ook wordt er gekozen voor leveranciers die doen aan duurzame landbouw, waarbij de gewassen zodanig worden geteeld dat de natuur zo min mogelijk wordt aangetast. Kortom, de producten die worden afgenomen voor het bereiden van gerechten zijn met respect voor mens en milieu gemaakt.

Van duurzame landbouw tot duurzaam eten, je weet wat je eet. Kiezen voor een van de gerechten geeft aan dat je bewust eet en goed op weg bent naar een gezonde levensstijl. Ga langs en maak een keuze uit de vele gezonde maaltijden die rijk zijn aan gezondheidsbevorderende voedingsstoffen.