Hoge klanttevredenheid

De kwaliteit van gerechten en de bijbehorende service kan worden omschreven als het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Daarom wordt er heel veel aandacht besteed aan klantgerichtheid. Er zijn belangrijke factoren opgenomen in de kernprocessen om de beste kwaliteit te leveren. Verder zijn alle personen betrokken in de kwaliteitsketen. Een ieder is dus op de hoogte van de wensen van de klant. Dit in combinatie met klantvriendelijkheid zorgen ervoor dat klanten de tijd van hun leven hebben.

Het bedrijf kent twee soorten klanten, interne en externe. De interne klanten en leveranciers, die een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de gerechten, informeren elkaar zo correct mogelijk over hun wensen en eindproducten. Het personeel is goed afgestemd op elkaar en elke bijdrage wordt gewaardeerd. Het correct aannemen van orders is een van de eerste kwaliteitsregels. Vervolgens communiceert de serveerster deze informatie door naar de volgende schakel in de keten, en zo verder. Er is een goede informatiestroom die wordt bevestigd door de tevreden externe klanten. De externe klanten, die de eindproducten nuttigen, vormen ook een belangrijke schakel in het geheel. Hun feedback draagt bij aan het verbeteren van de prestatie van de interne klanten.20495785855_8f064774a8_b

Verder hangt klanttevredenheid veel af van de presentatie en de smaak van gerechten. Gerechten worden geserveerd door vriendelijke serveerders, terwijl de smaak er een is die nergens anders kan worden ervaren. De kwaliteit van gerechten wordt niet alleen bepaald door de smaak, maar ook door de netheid en betrouwbaarheid. Klanten krijgen precies wat ze hebben besteld. Ook is er sprake van consistentie. Gerechten hebben bij elk bezoek dezelfde smaak.

Een goede structuur en vriendelijke en extreem goede service zijn kenmerken van een restaurant als deze. Medewerkers hebben een empathisch vermogen en doen hun uiterste best om de klanten te begrijpen. Klanten voelen zich gerespecteerd en komen elke keer terug. Als u dit zelf wilt ervaren neem dan een kijkje.