Gezonde levensstijl

Het is fijn als je ergens gaat eten en je wordt geassisteerd in het kiezen van een gezonde voeding. Gezond eten maakt dat mensen zich beter voelen. Ze zijn minder vaak ziek en verlagen zo de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en een verhoogde bloeddruk. Daarnaast is er minder sprake van overgewicht en stress. Vele mensen weten niet dat verkeerd eten en drinken zorgt voor een verhoogd stressgevoel. Op de werkvloer is het vaak zo dat werknemers onder stress staan. Ze denken vaak dat het komt door de werkdruk, terwijl dat niet hetgene is waardoor ze zich aldoor gestrest voelen. Uiteindelijk blijkt dat het komt door verkeerd eten en drinken. In dit restaurant is de gezondheid van de klant enorm belangrijk en wordt er veel aandacht besteed aan het samenstellen van een gezond menu.

Het menu is gevarieerd en wordt bereid met pure en natuurlijke producten. De verschillende maaltijdsalades zijn hier goede voorbeelden van. Het vriendelijke personeel maakt een babbeltje met de klant en geeft op basis van de wensen van de klant informatie en advies over de effecten van de producten op het menu. Mensen worden gestimuleerd om bewustere voedingskeuzen te maken. Zo is het bekend dat rijpe banaan goed is voor het hart en de bloeddruk verlaagt. Verder is bewezen dat het goed is tegen kanker en het je maag beschermt tegen maagzuren. Dit soort gezonde producten zijn dagelijks vers te verkrijgen. Daarentegen verhogen rood vlees en cafeïne de concentratie van het stresshormoon in het bloed.restaurant-646678_960_720

Het bewustzijn van de effecten van voeding op de gezondheid is de eerste stap naar een gezonde levensstijl. Daarna volgt bewust kiezen voor gezonde voeding en uiteindelijk een gezonde levensstijl. Mensen die gezonder eten houden er meestal een gezonde levensstijl op na.

Combineer gezond eten met sport. Sport daarom minimaal drie keren per week. Wil je een beter humeur, een stabiel gewicht en een top gezondheid dan weet je waar je moet wezen. Lach, geniet en eet gezond!